Verkoper buitendienst (heel Nederland)

Omschrijving

Wij zijn op zoek naar versterking voor onze flexibele buitendienst van verkopers!

Wie zijn wij? Roamler is een jong, dynamisch en snelgroeiend bedrijf dat wereldwijd onderzoek uitvoert en inzichten levert aan veel bekende nationale en internationale klanten. Onze missie is om een revolutie in het retail-landschap op gang te helpen door het leveren van inzichten aan onze klanten; de grootste fabrikanten van consumenten goederen.

 

Dit doen we niet alleen: we verzamelen die inzichten via onze wereldwijde community van smartphone-gebruikers: de Roamlers. Na een korte introductie kun je via de Roamler app betaalde taken uitvoeren via jouw smartphone. 

 

Sales taken

We zijn op zoek naar Roamlers met een bepaalde specialiteit, namelijk; verkopen! Wat houdt dat precies in? We bieden in de app taken aan waarbij het inverkopen van promotiematerialen en producten in winkels (zoals supermarkten) centraal staat. 

Wij zijn op zoek naar (meerdere) kandidaten die, op geheel vrijblijvende basis, het leuk vinden om middels de Roamler app bij te verdienen door het doen van dergelijke sales taken op locatie.

 

Wat bedoelen we met geheel vrijblijvend?

- Je voert taken uit wanneer jij dat wilt (geen vaste uren!). Je kunt taken accepteren via de (gratis, en blijft gratis!) app op jouw telefoon;

- Je kunt dus zo veel of zo weinig taken doen als je wilt; je hebt je eigen planning volledig in handen en bent niet verplicht taken uit te voeren;
- Je werkt op de locaties die jij wenst. De taken zijn beschikbaar door het gehele land (gebaseerd op jouw GPS van dat moment);
- Je kunt je laten uitbetalen wanneer jij dat wilt.

Vereisten

Wie zoeken we? 

Heb jij...

- Affiniteit met sales/verkoop? 

- Commercieel inzicht?

- Enige ervaring met sales (bijv. straat- of deur-aan-deur verkoop?)

En ben jij...

- 18 jaar of ouder?

- Zzp'er of wil je zzp'er worden?

- Representatief, sociaal en communicatief vaardig?
- Goed in een vlotte babbel met vrijwel iedere persoon die voor je staat?
- Vloeiend in de Nederlandse taal?
- En in het bezit van een goed werkende smartphone (iPhone of Android)?
 

...Dan zoeken wij jou! 

Herken jij jezelf in dit profiel en ben je op zoek naar een leuke activiteit om wat vrije uren op te vullen? Maak direct jouw interesse kenbaar door op de 'reageer' knop te klikken!