HR Internship

Omschrijving

Onze cultuur

Bij Roamler zorgen we ervoor dat de dingen gedaan worden.

We zetten het welzijn en de ontwikkeling van onze werknemers voorop, en geven iedereen de kans om het verschil te maken met zijn of haar unieke skill-set en expertise.


In onze non-hiërarchische cultuur gaan vrijheid en verantwoordelijkheid hand in hand. Dit betekent dat we eigen initiatief en pro-activiteit stimuleren, maar ook dat we mensen vragen volledige verantwoordelijkheid te nemen voor hun werk. We werken met zelfsturende teams omdat wij geloven dat dit leidt tot meer innovatieve ideeën en gelijkheid binnen de teams.


Doordat onze werknemers veel vrijheden krijgen zijn prestaties per afdeling en medewerker lastig te meten. En dat is precies waar JIJ ons komt helpen.

 

Wat ga je doen?

We zoeken een HR afstudeerder die onderzoek gaat doen naar performance management voor Roamler vanuit HR oogpunt. Je gaat inzichtelijk maken op welke punten wij als bedrijf onze prestaties kunnen vergroten door het ontwikkelen van de talenten van individuen.


Je doet onderzoek bij bedrijven die een vergelijkbare manier van werken hebben als Roamler en gaat deze ook bezoeken. Je brengt onze organisatiestructuur in kaart en voert een werknemerstevredenheidonderzoek uit en op basis van de resultaten stel je samen met de HR manager de performance doelen vast. Je stelt een strategie op en kiest daarbij welk performance management systeem het beste past bij de werkwijze van Roamler, waarna je deze ook gaat implementeren.


Het is een groot project waarin alle facetten van HR aan bod komen en jij je opgedane kennis in de praktijk kan brengen. De resultaten van je onderzoek en de implementatie van het performance management systeem zullen van grote waarde zijn voor onze HR afdeling.  


Een kant een klaar vraagstuk voor jouw afstudeeronderzoek ligt klaar!

 

Vereisten

Wij vragen dat je:

 • Een HBO/WO opleiding HRM.
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal hebt
 • Je gedachte en mening helder op papier kunt zetten.
 • Je hebt goede kennis van Office programma’s zoals Excel en Word
 • Zelfstandig en resultaatgericht kunt werken
 • De ambitie hebt om na je opleiding een functie binnen het HRM werkveld in te vullen
 • Minimaal voor een periode van 5 maanden beschikbaar bent
 • Een gezonde dosis humor en gezelligheid hebt!

Dit bieden wij:

 • Een gezellige en informele werkomgeving
 • Een uitdagend vraagstuk waarin je kan laten zien dat al dat zwoegen in de collegezaal zijn vruchten heeft afgeworpen.
 • Goede begeleiding
 • Hele gezellige vrijdagmiddagborrels!

  

Over Roamler

Roamler is een jong, dynamisch en snelgroeiend bedrijf dat gespecialiseerd is in crowdsourcing. We brengen via onze Roamler app een grote groep mensen bij elkaar om bedrijven sneller, beter en goedkoper van data te voorzien. Dit doen wij voornamelijk voor veel bekende nationale en internationale retailers. Onze missie is om een revolutie in het retail-landschap op gang te helpen door het leveren van fact-based inzichten aan onze klanten.

 

Dit doen we niet alleen: we verzamelen data en inzichten via onze wereldwijde community van smartphone-gebruikers: de Roamlers. Zij inventariseren voorraden van producten in de supermarkt, maken foto's en deze data wordt direct doorgestuurd naar onze klanten. As easy as that!