Consultant werving

Omschrijving

Wat ga je doen?

Ben jij pro-actief en in bezit van een goede dosis overtuigingskracht? Zie jij altijd mogelijkheden in plaats van beren op de weg? Wil je deze eigenschappen verder ontwikkelen in een snel groeiende tech scale up? Dan is deze baan voor jou!


Wij bij Roamler zoeken een consultant werving die net als wij gelooft in het veranderen en verbeteren van werk. Door slimme oplossingen maken wij de werk efficiënter, betaalbaarder en betrouwbaar. De klant krijgt de juiste kwaliteit. De zelfstandig professional krijgt leuke, uitdagende en goed betaalde opdrachten.


Jouw hoofddoel is het juiste aantal gekwalificeerde zelfstandige professionals voor onze app en platform te selecteren. Dit kan in de retail, de zorg of tech branche zijn en door heel Nederland.
Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van profielen van zelfstandige professionals. Vervolgens maak je een verdeling in wervingsstrategieën. Dit doe je samen met je team en marketing.
Dan ga je actief bezig met werven. Je zorgt dat je de juiste professionals benadert, spreekt en onboardt. Met een pro-actieve houding en overtuigingskracht bel je mogelijke professionals op, nodigt ze uit op kantoor en bezoekt ze in het land. Voor deze zelfstandige professionals ben je een sterke gesprekspartner. Je denkt mee, ziet kansen voor ze en adviseert ze daarin. Samen met het team wil jij ook blijven leren. Je bekijkt wat goed ging, vraagt en geeft feedback en gaat daarmee direct aan de slag.


Wie zijn wij?
Bij Roamler houden we van ambitieuze doelen stellen en onszelf uitdagen, elke dag weer. 8 Jaar geleden begonnen we met Roamler Retail, een innovatief idee voor het vergaren van marktdata. Dat doen we door crowdsourcing: via onze app verspreiden wij taken over duizenden mensen tegelijk in Nederland en andere Europese landen. Die mensen zijn de 'Roamlers'. Zodoende verzamelen we voor bedrijven in de FMCG (fast moving consumer goods) erg snel en efficiënt enorm veel waardevolle data. Ongeveer 3 jaar geleden is daar Roamler Tech bijgekomen, een vernieuwend platform voor monteurs die klussen doen in en om het huis. Nu zijn wij hard bezig met Roamler Care om zorgverlening beter te maken. Een grote uitdaging, maar het kan!

Vereisten

Wie ben jij?
Bij de eerste of volgende stap in jouw carrière wil jij je graag verder ontwikkelen in een jong en dynamisch bedrijf. Je hebt een pro-actieve houding, frisse visie, een commerciële instelling en overtuigingskracht. Ook ben je nauwkeurig, creatief en hebt een neus voor innovatie. Tegelijkertijd ben je ook goed in staat om het gesprek aan te gaan en feedback te geven als dat nodig is. Daarnaast breng je het volgende mee:

 • Je wilt fulltime (40 uur) werken
 • Je hebt minimaal een bachelor afgerond
 • Je hebt een goede beheersing van Nederlands in woord en geschrift
 • Je bent sterk met Microsoft Word, PowerPoint en Excel
 • In bezit van rijbewijs B


Wat kun je (onder andere) van ons verwachten?

Je werkt in een jong team van gedreven professionals naast Amsterdam Centraal. Je krijgt de kans om internationaal mee te groeien met ons snelgroeiende bedrijf. Je krijgt de mogelijkheid om direct impact te maken en autonoom te werken. Naast deze internationale doorgroeimogelijkheden, bieden wij jou:

 • Marktconform jaarsalaris
 • 8% vakantiegeld
 • 25 vakantiedagen
 • Uitgebreide verzorgde lunch
 • Gezellige vrijdagmiddagborrels, feestjes en andere groepsactiviteiten (skivakanties, teambuilding)

 • De cultuur binnen Roamler is informeel en collegiaal. Een fijne plek om hard te werken en tevens plezier te maken. Ons verhaal is nog lang niet af, ben jij klaar om met ons mee te groeien?